Merken

Kopjes & Zo heeft een ruim assortiment, bestaande uit kwalitatieve en prachtige merken:

Afbeelding1

Bastion Collection
Een collectie voor alledaags gebruik die uw keuken, tafel en huis opfleurt. Onze keramiekcollectie is tijdloos, gemaakt van hoogwaardig steengoed en ontworpen met oog voor detail. Met ons enthousiaste team creëren we elk seizoen nieuwe dessins die naadloos aansluiten op eerdere collecties. BC is gespecialiseerd in serviesgoed met een variatie aan hartjesmotieven en quotes. “Mix and match” was nog nooit zo eenvoudig.

Afbeelding2

Barista & Co
Barista & Co bestaat om geweldige koffie en een goede sfeer te creëren voor onze klanten en de gemeenschap door eerlijk, ethisch en duurzaam samen te werken met onze boeren en fabrieken. Barista & Co Coffee, gevestigd aan de zuidkust van het VK tussen het bos en de zee, is een koffiebedrijf dat invloed put uit de manier waarop mensen leven en drinken.

Afbeelding3

Eva Solo
Eva Solo is geworteld in vier basiswaarden: passie, integriteit, innovatie en zakelijk inzicht.
Onze waarden zijn een essentieel onderdeel van al onze activiteiten, bij het verwelkomen van nieuwe medewerkers en bij onze ontmoetingen met klanten. Voor ons is het naleven van deze waarden niet hetzelfde als regimentatie. Wij geloven in een bedrijf dat dezelfde kant op trekt, maar waar ruimte is voor diversiteit. Samen met onze waarden vormt onze ambitie de basis voor alles wat we doen: we leveren emotionele, hoogwaardige en innovatieve producten voor thuis. Onze producten moeten de persoonlijkheid van onze klanten uitdrukken en tegelijkertijd innovatief zijn in termen van design, functionaliteit en / of materiaalkeuze.

Afbeelding4

Thomas Sunny Day
Thomas Vario-porselein verrast door zijn heldere design en individuele combinatiemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kopjes en schoteltjes  met elkaar combineren. De pusistische designtaal van Thomas Vario benadrukt de jonge, designgeoriënteerde stijl. 

Afbeelding5

Hofats
Höfats is een jong Duits designbureau dat prachtige producten op de markt brengt, die allemaal te maken hebben met (open) vuur, zoals vuurkorven, vuurschalen, BBQ’s, lantaarns en vele accessoires.
Het bedrijf heeft niet alleen een fascinatie voor vuur, maar ook voor design, want hun producten zijn zo mooi ontworpen dat ze al 40 prestigieuze designprijzen in de wacht gesleept hebben. Niet alleen het design is mooi, maar de producten zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, cortenstaal en bamboe.
Veel producten van Höfats zijn multifunctioneel. De BBQ’s zijn in hoogte verstelbaar en kunnen na het grillen ingezet worden als vuurkorf.

Vivia Scandinavia
VIVA Scandinavia is hartstochtelijk toegewijd aan de beleving van thee.
Bij VIVA staan de behoeften van theeliefhebbers voorop als het gaat om elk detail van design, functionaliteit en vakmanschap om zo de perfecte thee-ervaring te kunnen bieden.
De collecties van VIVA bieden alles om heerlijk te ontspannen, te reflecteren of gewoonweg te genieten van je eigen kop thee.

 

Afbeelding8

ZOKU
ZOKU is verheugd om meer te delen over onze Trees Are Cool-campagne, waarbij een boom namens u wordt geplant voor elke aankoop van een ZOKU vacuümgeïsoleerde roestvrijstalen fles of -tumbler . Dit opwindende initiatief wordt mogelijk gemaakt door de lancering van ons nieuwe partnerschap met Eden Reforestation Projects , het wereldwijde restauratienetwerk dat wereldwijd meer dan een half miljard bomen heeft geplant op 232 projectlocaties.

ottolenghi sfeer2

Ottolenghi servies: Feast-collectie
Wie Ottolenghi een beetje kent, weet dat groenten altijd een hoofdrol spelen. Daarnaast maakt hij vaak gerechten waarmee je de tafel wilt volproppen omdat je gezellig met vrienden en familie een hapje eet en verhalen uitwisselt.

Deze FEAST-collectie past daar perfect bij. Het kleurrijke servies met prachtige (groenten)prints bestaat maar liefst uit bijna 100 stuks. Dat past nooit in mijn kast, horen we je denken, maar gelukkig kun je alles per stuk bestellen, zodat je een samenstelling kunt maken die perfect bij jou past.

Naast de uitbundigheid van de collectie, is er een warm palet aan kleuren en is een typisch kenmerk van de FEAST-collectie de zwierige, O-vormige penseelstreek. Ook zijn er bijzondere groenten-tekeningen, zoals artisjok, broccoli en paprika. Als laatste is er een aantal tekeningen van kleurrijke, vriendelijke gezichten. Het past allemaal exact in de stijl van de chefkok.